Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ

Στην πόλη της Κισάμου, στο Καστέλι είναι γνωστό οτι ειναι πολύ δύσκολο να βρεις χώρο στάθμευσης ελεύθερο, αλλά και ο κυκλοφοριακός φόρτος του μοναδικού μας δρόμου η Ηρώων Πολυτεχνείου είναι κάτι που μας κανει μια πολύ αφιλόξενη πόλη και δημιουργεί όπως ειναι αναμενόμενο και μεγάλο εκνευρισμό σε όλους τους οδηγούς(ντόπιους και ξένους).
Από τα τελευταία επιτεύγματα, γιατί για επίτευγμα πρόκειται της δημοτικής αρχής μας, είναι η απομάκρυνση του δημοτικού τροχονόμου, του μοναδικού ανθρώπου που κρατούσε με χίλια ζόρια την κυκλοφορία στον πιο επικίνδυνο δρόμο σε πόλη.
Ο άνθρωπος χρειάστηκε να βοηθήσει σαν οδηγός απορριμματοφόρου, άλλο ένα μεγάλο άλυτο πρόβλημα στην πόλη μας. Οπότε του έδωσαν μετάθεση ...
Δεν ξέρω ποιοι συμβουλεύουν την δημοτική αρχή αλλά όπως φαίνεται αντί για κάτι καλύτερο πάμε σε οριστική διάλυση της πόλης. Αντί να στελεχώσει ή να δημιουργήσει δημοτική αστυνομία καταργεί όπως κατήργησε και την Τεχνική υπηρεσια του δήμου πριν απο κάμποσα χρόνια.
Μάλιστα έχουν απαιτήσει να μην τους τα λέμε, να μην τους δείχνουμε το χάλι τους ... γιατί τα γραφόμενα δημιουργούν δυσφήμηση ενώ οι ενέργειες τους που στο σύνολό είναι εκτός τόπου και χρόνου μας ανυψώνουν σαν πόλη.
Ντροπή και ξέρετε ποιο είναι το παράλογο ...δεν τους ενδιαφέρει, μάλιστα το λένε παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: