Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΥΑΛΩΝ...


 Την καλύτερη κουβέντα την άκουσα χθες στο δημοτικό συμβούλιο απο τον Αντώνη Παρτσαλάκη χρόνια στα δημοτικά και επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης του δήμου μας... απευθυνόμενος προς το προεδρείο.
- Κύριε πρόεδρε έχω μια παρατήρηση δεν ειναι κατεπείγον θέμα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προ την Πολυρρήνια όσο οτι 10 γεωτρήσεις ειναι εκτός λειτουργίας. Αυτό το θέμα ειναι κατεπείγον. Να δούμε τι θα κάνουμε και γιατί διψάνε τα χωριά. 
Φυσικά είπε και πολλά άλλα, που ακόμα και τους πιο "σκληρούς"  της συμπολίτευσης, τους έκανε να σκύψουν το κεφάλι.
Κατά τα άλλα όλα πάνε ρολόι....
Υ.Σ Τι απέγινε τελικά η μάχη Κεφάλι -Βάθη... "παίζουν" ακόμα ή πήγε στην παράταση ο αγώνας
;

Δεν υπάρχουν σχόλια: