Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....

Με έγγραφο της στην διαύγεια η ΚΤΥΠ Α.Ε μας ενημερώνει οτι εγκρίθηκε η κατεδάφιση του κτηριακού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ Κισάμου, μάλιστα με ημερομηνία 20 Ιουνίου 2024.  
Το βλέπετε παρακάτω.
Αυτό φυσικά μας μπερδεύει λιγο μιας και δεν ξέρουμε με ακρίβεια αν πρόκειται για την παλιά κατεδάφιση του Αυγούστου του 2022 ή για μια νέα κατεδάφιση που έχει να κανει με τα παλαιά θεμέλια που ειναι ακόμα στην γη.
Σίγουρα στον δήμο μας που παρακολουθούν απο κοντά τις εξελίξεις και μας ενημερώνουν πάντα, θα ξέρουν για το τι σημαίνει αυτό το έγγραφο.
Πάντως όπως φαίνεται ειναι ολόφρεσκο ...φυσικά αν δεν πρόκειται για κάτι νέο και ειναι απόφαση για την παλιά κατεδάφιση που έχει γινει πριν 2 χρόνια τότε τρέχουμε με καλές ταχύτητες προς την υλοποίηση της υπόσχεσης και η 25ετία φαντάζει δυνατή ως προς την ολοκλήρωση των έργων.
Είμαι σίγουρος οτι η επιτροπή (αν υπάρχει ακόμα) θα μας ενημερώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: