Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ- ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ Κ.Υ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Κισάμου και σε άμεση συνεργασία με το Κ.Υ Κισσάμου και την 7η ΥΠΕ, ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που αφορά στην διακομιδή των ασθενών στην ευρύτερη περιοχή μας ικανοποιείται σύντομα, βάζοντας ένα τέλος στην αγωνία των κατοίκων αλλά και των υγειονομικών της περιοχής. 
Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, θα γίνει η διαδικασία παράδοσης- παραλαβής του νέου ασθενοφόρου του Κ.Υ Κισσάμου από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου.
Η αγορά του νέου ασθενοφόρου καλύπτεται μέσω πόρων της Περιφέρειας Κρήτης.
Εκ του Δήμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: