Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

4 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Έφτασε η πρόσκληση για την παράδοση παραλαβή των νέων 4Χ4 ασθενοφόρων απο την 7η ΥΠΕ Κρήτης.

  Σας προσκαλούμε αύριο Τετάρτη 26-07-2023 και ώρα 12:00μμ στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των τεσσάρων (4) επόμενων νέων υπερσύγχρονων 4Χ4 ασθενοφόρων οχημάτων προνοσοκομειακής φροντίδας, τα οποία πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας Κισσάμου, Χώρας Σφακίων, Αγίας Φωτεινής και Αρκαλοχωρίου, αρμοδιότητας και ευθύνης της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.
Η τελετή παράδοσης παραλαβής θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις (προαύλιο χώρο) της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στο 3Ο χλμ. Ε.Ο Ηρακλείου – Μοιρών, περιοχή Εσταυρωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: