Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΕΤ ΟΜΠΡΕΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

...15 Ε στη Φαλάσαρνα.
 
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Όπως γνωρίζετε με την υπ.αρ. 28/2020(ΑΔΑ: 9B9ΨΟΛ3Ω-ΝΜ0) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης  αποφασίστηκε ομόφωνα το τίμημα των σετ ομπρελοκαθισμάτων στις παραλίες Ελαφονησίου, Γραμβούσας/Μπάλου και Φαλασάρνων να ανέλθει σε δέκα ευρώ(10,00€). 
Στη συνέχεια με την υπ.αρ.47/2021(ΑΔΑ Ψ5Γ3ΟΛ3Ω-ΘΤ0) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η αναπροσαρμογή του τιμήματος του σετ ομπρελοκαθισμάτων (1 ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες) στην παραλία του υποκ.Γραμβούσας/Μπάλου να ανέλθει σε δεκαπέντε (15,00€) ευρώ καθώς και επιπλέον πέντε (5,00 ευρώ) σε κάθε μεμονωμένη ξαπλώστρα που θα ζητηθεί. 
Ομοίως, με την υπ.αρ.15/2022 (ΑΔΑ ΨΞΗΤΟΛ3Ω-ΦΧΤ)  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  εγκρίθηκε ομόφωνα η αναπροσαρμογή του τιμήματος του σετ ομπρελοκαθισμάτων (1 ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες) στην παραλία του υποκ.Ελαφονησίου να ανέλθει σε δεκαπέντε (15,00€) ευρώ καθώς και επιπλέον πέντε(5,00 ευρώ) σε κάθε μεμονωμένη ξαπλώστρα που θα ζητηθεί. 
Όσον αφορά το υποκ.Φαλασάρνων δεν έχει ξαναλειτουργήσει από το 2020.
Με δεδομένο την μεγάλη μείωση του αριθμού των ομπρελοκαθισμάτων στα υποκ. Ελαφονησίου και Γραμβούσας/Μπάλου λόγω δράσεων προστασίας του περιβάλλοντος και προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες λειτουργικές δαπάνες (αύξηση κόστους μισθοδοσίας, προμηθειών κτλ) θεωρώ σκόπιμο όπως προβούμε στην αύξηση του τιμήματος του σετ ομπρελοκαθισμάτων(1 ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες) στις παραλίες του Ελαφονησίου και Γραμβούσας/Μπάλου σε είκοσι ευρώ (από δεκαπέντε ευρώ που ίσχυε μέχρι και πέρυσι) καθώς και επιπλέον πέντε (5) ευρώ σε κάθε μεμονωμένη ξαπλώστρα. 
Όσον αφορά το υποκ.Φαλασάρνων προτείνω το κόστος του σετ ομπρελοκαθισμάτων (1 ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες) να ανέλθει σε δεκαπέντε ευρώ (15,00ευρώ), από δέκα ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα, καθώς και επιπλέον πέντε(5) ευρώ σε κάθε μεμονωμένη ξαπλώστρα για τους παραπάνω λόγους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: