Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

 Συνέντευξη του κυρίου Δηγαλάκη στον κύριο Νικόλα Σεγρεδάκη 5 ημέρες πριν της βουλευτικές εκλογές. 
- Β. Διγαλάκης: «Παραμύθια της Χαλιμάς η παραπληροφόρηση για τα Λύκεια Κισάμου, σε έναν μήνα παραδίδονται τα τεύχη δημοπράτησης» (συνέντευξη)
17 Μάι 2023
Συνέντευξη για όλα ενόψει της εκλογικής μάχης την Κυριακής παραχώρησε αμέσως μετά την ομιλία του στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισάμου ο βουλευτής Χανίων και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Διγαλάκης.
«Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει ξανά τις εκλογές, και θα ανανεώσει την κυβερνητική της θητεία για ακόμη 4 χρόνια, τονίζει.
Ο κ. Διγαλάκης έκανε τον απολογισμό της δράσης του για τα προηγούμενα 4 χρόνια ως υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά και ως βουλευτής Χανίων.
«Βρίσκομαι εδώ τα περισσότερα Σαββάτα από τότε που άνοιξα το πολιτικό μου γραφείο, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, για να σας ευχαριστήσω, αλλά και να κάνω έναν απολογισμό του έργου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τι είπε για το σημερινό πολιτικό σκηνικό και το συγκριτικό πλεονέκτημα που προτάσσει η ΝΔ.
Για τα μεγάλα έργα και τον Πρωτογενή Τομέα, τον ΒΟΑΚ, τον τουρισμό και τους συνυποψηφίους στα Χανιά.
Ασφαλώς, το ενδιαφέρον από την συζήτηση με τον κ. Διγαλάκη έμεινε αρκετή ώρα στον φάκελο «Λύκεια Κισάμου» (κατεδάφιση-ανέγερση νέου κτιρίου).
«Παραμύθια της Χαλιμάς η κακόβουλη παραπληροφόρηση ορισμένων για τα χρήματα που δόθηκαν για τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες. Κακοήθειες και προσκόμματα που στην ουσία τους είχαν πολιτική σκοπιμότητα», αναφέρει.
«Ξέρω ότι υπήρχαν καθυστερήσεις από μια σειρά υπηρεσιών που εντάσσονται στον γραφειοκρατικό μηχανισμό όμως σήμερα είμαι περήφανος που έχουμε φτάσει ως εδώ και που τα επόμενα χρόνια τα παιδιά εδώ στην Κίσσαμο απολαμβάνουν ένα σύγχρονο ασφαλές και ολοκαίνουργιο σχολείο. Όλα αυτά τα βήματα ήταν μια διαρκής προσπάθεια από τον Δήμο Κισάμου. Εγώ ήμουν παρών, διαρκώς δίπλα στον Δήμο για να προσπαθώ να επισπεύδω τις διαδικασίες, να λύνω τα προβλήματα που δημιουργούνταν για να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε σήμερα», καταλήγει.

Δυο μήνες μετά  ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ 
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ για το νέο κτιριακό συγκρότημα ΓΕΛ - ΕΠΑΛ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ 
Χαιρετίσματα από ένα ΠΑΡΑΜΥΘΑ!!!!!!????
Μανώλης Ψωματάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: