Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ" -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κισσάμου, τέως δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες
Στις αρχές της περασμένης άνοιξης, θέλοντας να συμβάλλω σε μία ενωτική διαδικασία ενεργοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας, που αγαπούν την Κίσσαμο και νοιάζονται πραγματικά για την πορεία της, ανακοίνωσα με παρρησία την πρόθεσή μου να μην είμαι εκ των προτέρων υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, αλλά να συμμετέχω κι εγώ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στη δημιουργία ενός ευρέως προοδευτικού ψηφοδελτίου, που θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την ουσιαστική αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου μας.
Επανεκκίνηση που είναι άκρως αναγκαία για να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα και, τελικά, την οπισθοδρόμηση που μας έχει οδηγήσει η σημερινή δημοτική Αρχή, η οποία πορεύεται χωρίς διεκδικητικό πλαίσιο, χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα, με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου και της «κλειστής του ομάδας διοίκησης».
Για την πρωτοβουλία αυτή προχώρησα σε δημόσιες ανοικτές συναντήσεις και σε πάρα πολλές προσωπικές επαφές. Η πρόθεση δική μου και της ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης ξεκάθαρη: συμμετοχή με ανιδιοτελή κριτήρια, με αγάπη και μεράκι, για μετρήσιμο έργο και κοινωνική προσφορά.
Θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια όλες και όλους για την αγάπη και την εκτίμηση που εξέφρασαν στο πρόσωπό μου και για τη διαρκή παρότρυνση να τεθώ ξανά επικεφαλής αυτού του ενωτικού ψηφοδελτίου, με πρόσωπα που, όλοι μαζί, μπορούμε να χαράξουμε μια νέα αναπτυξιακή ρότα στον Δήμο Κισσάμου. Η αγωνία μου για τον κοινό μας τόπο και τους ανθρώπους του, όλες και όλους εμάς, η καθοριστική ενεργοποίηση συνδημοτών μας και η ανάγκη να προχωρήσουμε, με σχέδιο και σκληρή ομαδική δουλειά, για μία Κίσσαμο ισχυρή, για μία Κίσσαμο πρωταγωνίστρια των εξελίξεων, με οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθώ τη μέγιστη αυτή τιμητική πρόταση και να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου. 
Προχωράμε μπροστά, δυναμικά, αποφασιστικά, όλοι μαζί. 
ΜΑΖΙ, για την Κίσσαμο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: