Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

800 ΜΕ 1000 ΚΥΒΙΚΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ!!

Προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο στις 26 του μηνός θα έχουμε στην Κίσαμο και ανάμεσα στα πολλά θέματα κάπου 25 υπάρχει και ένα που σίγουρα πάλι θα πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια με πολύ αγωνία και φυσικά με προβληματισμο, αν θα παρθεί φυσικά και απόφαση.
# Θέμα παροχής ύδρευσης εταιρείας IKOS KISSAMOS.#
Είναι από τα θέματα που κανείς δεν θα θέλει να ακουμπήσει τώρα ... ειδικά με την ανομβρία που μαστίζει την περιοχή μας. Λογικά μια μονάδα σαν και αυτή θα θέλει το μισό και παραπάνω νερό που καταναλώνουμε εμείς σήμερα.. Είμαι σίγουρος ότι θα δοθούν οι αναγκαίες υποσχέσεις, είχαν δοθεί και παλαιότερα για την γεώτρηση της Ποταμίδας, και δεν θα μείνει η μονάδα δίχως νερό. Πάντως αν οι υποσχέσεις είναι ίδιες με αυτές που έχουν πάρει οι κάτοικοι σε Πλάτανο και Γραμβούσα ζήτω που καήκαμε.
Προγραμματισμός δεν υπάρχει είναι γνωστό αυτό, φαίνεται εξάλλου και από τις εγκλίσεις κάθε τόσο των υδρονομεων για οικονομία στο νερό, και θα προκαλέσει έκπληξη να δώσουν νερό στην μονάδα και να αφήσουν δημότες και χωριά χωρίς να έχουν.
Λογικά θα πρέπει να δώσουν την ίδια υπόσχεση που την ακούμε εδώ και 4 χρόνια και την εισπράττει η δυτική μερια... Το νερό έρχεται με γκάζια από τον Ταυρωνίτη... υπομονή. 
Αλήθεια πόσο νερό χρειάζεται ετησίως μια τέτοια μονάδα;
Το έχουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: