Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Κισσάμου, υποψήφιου Δημάρχου Κισσάμου Θεόδωρου Σταθάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση για τους μαθητές-τριες που συμμετείχαν στις πανελληνιες εξετάσεις:

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ξεκινά ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον ταξίδι στη ζωή τους. Εύχομαι να είναι επιτυχημένο και γεμάτο από γνώση και πολύτιμες εμπειρίες. Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τους στόχους τους, εύχομαι να συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους καθώς η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και διαρκείς προκλήσεις. Στους γονείς τους, εύχομαι να έχουν υγεία να καμαρώνουν τα παιδιά τους και να τα βλέπουν να προοδεύουν στη ζωή τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: