Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ 2023

Ενημερώνουμε τους μαθητές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισάμου ότι καθημερινά μέχρι και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρες 9:00 έως 12:30 μ.μ. θα παρέχονται οδηγίες/συμβουλές συμπλήρωσης των ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 στο χώρο των γραφείων του ΓΕΛ Κισάμου.
Η ηλεκτρονική συμπλήρωση του Μ.Δ. γίνεται στην ιστοσελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που έχει αποκτήσει ο υποψήφιος από τη σχολική του μονάδα και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (για οδηγίες συμπλήρωσης δείτε εδώ).. 
Νεκτάριος Ζουριδάκης
Διευθυντής ΓΕΛ Κισάμου
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2822022671/6977544695

Δεν υπάρχουν σχόλια: