Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ

Ξέρω οτι όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν νέα απο τους νέους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου μας... η αλήθεια είναι οτι με δυσκολία βγάζουμε πλέον ειδήσεις αλλά που και που κάτι γίνεται. Εννέα κυρίες συνόδεψε σε γνωστό μαγαζί στα ανατολικά του δήμου μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Θεοδωρογλάκης, όπου είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν αυτοδιοικητικά θέματα αλλά και για το πως θα κινηθούν τις επόμενες μέρες, με τα φαγητού. 
 Πάντως άλλο ένα τραπέζι θα γίνει όπως έμαθα και με τους άνδρες του συνδυασμού του ως και τις 30 του Ιούλη, όπου ειναι και η ημερομηνία που θα κάνει την επίσημη πρώτη του παρουσίαση του συνδυασμού του, “Κίσαμος, Απ’ την Αρχή” φυσικά στο χωριό του τα Χαιρεθιανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: