Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΑΝΑ Η ΚΙΣΑΜΟΣ

Την μάχη με την ζωή έχασε ένας 17χρονος ο οποίος ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή Τράχηλας, στην Κίσαμο.
Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο ανήλικος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας όταν το δίκυκλο που επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να τραυματιστεί σοβαρότατα στο κεφάλι.
Μαζί με τον 17χρονο στον δίκυκλο επέβαινε και ένας 14χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: