Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, με την πολύπλευρη και επιστημονική υποστήριξη του Ιδρύματος,
μετά την αναγγελία της εκδημίας του αειμνήστου Δασκάλου –  Κρητολόγου, Ομοτίμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, με πολυσχιδές έργο στην Βυζαντινή Φιλολογία, την Κρητική Ιστορία, την Εκκλησιαστική Γραμματεία,
Άρχοντα Μεγάλο Πρωτονοτάριο της Αγίας και Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας
 ΘΕΟΧΑΡΗ ΔΕΤΟΡΑΚΗ,
                            αποφασίζει ομόφωνα
1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του.
2. Να διοργανωθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης Επιστημονικό Συνέδριο στη μνήμη του, σε συνεργασία με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, με σκοπό την προβολή του πλούσιου ακαδημαϊκού έργου του.
3. Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.
Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, 30-1-2023.
Ο Πρόεδρος
  + Ο Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: