Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΕΡΕΖΑΚΗ ΦΑΝΟΥΡΗ

Απέραντη θλίψη μας γέμισε η είδηση του αδόκητου θανάτου του Φανούρη Τερεζάκη, συζύγου της υπαλλήλου του Δήμου Κισάμου Γεωργίας Μαρτσάκη και αδελφού της υπαλλήλου μας Αργυρώς Τερεζάκη, ο οποίος ξεκίνησε για το μεγάλο του ταξίδι τόσο απρόοπτα και τόσο νωρίς.
Ο Φανούρης διετέλεσε πρόεδρος και μέλος ομάδας παραγωγών της περιοχής, ήταν ένας ικανός, δραστήριος και εργατικός νέος, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του στον αγώνα που έδινε τον τελευταίο καιρό.
Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου μας αλλά και ο ίδιος προσωπικά, εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. 
Τους ευχόμαστε δύναμη, υπομονή και κουράγιο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές. 
 Ο Δήμαρχος Κισσάμου
 Γιώργος Μυλωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: