Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΠΑΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5

Τελικά η ΔΕΠΑΝ παρόλο που δεν την χρειαζόμαστε και της παίρνουμε τις αναθέσεις που τις δίνουμε "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου" εντούτοις όλο και κάτι βρίσκουμε να της δώσουμε μιας και τεχνική υπηρεσία σαν Δήμος στερούμεθα. 
Από τον Μάρτιο του 2020, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ η κατασκευή ενός κολυμβητηρίου και ενός γηπέδου 5Χ5 συνολικής αξίας 460.000Ε με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Κισάμου. Όπως διαβάζω λοιπόν στην διαυγεια λιγο πριν τελειώσει η τετραετία θα δώσουμε στην ΔΕΠΑΝ την μελέτη για να αποκτήσουμε επιτέλους αυτά που μας λείπουν. Η περιοχή που θα φιλοξενήσει το κολυμβητήριο και το 5Χ5 ειναι γύρω απο το 2ο Γυμνάσιο και το έργο το προλάβαμε επειδή πήρε παράταση για το 2024... διαφορετικά θα το χάναμε. 
Είναι φυσικά μελέτη της προηγούμενης δημοτικής αρχής που κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν υλοποιηθεί εδώ και 2-3 χρόνια αντί να περιμένουμε την ύστατη ώρα όπως συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο για να ...λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: