Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

 Το 2022 ανήκει πια στο παρελθόν. 
Ένα πολύ κοντινό παρελθόν, που εξακολουθεί και μας επηρεάζει. 
    Πιστεύουμε ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά, ότι οφείλουμε να κάνουμε έναν απολογισμό για το 2022 που στο τελείωμα του έφερε τόση αναστάτωση και ανησυχία στους γονείς, τα παιδιά και στους δασκάλους, αυτού του σχολείου. 
     Οφείλουμε εν τέλει, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στους γονείς και στους μαθητές, που ενώθηκαν και αντιμετώπισαν με θάρρος, πίστη και επιμονή την ανακοίνωση για τον υποβιβασμό του σχολείου του Δραπανιά σε τετραθέσιο αρχικά και εν συνεχεία σε πενταθεσιο.
     Τρεις εβδομάδες ανησυχίας, δυσπιστίας, αποχής των μαθητών από τα μαθήματα.... Ένα άδειο σχολείο!!!!
      Η προσπάθειά ευοδώθηκε με επιτυχία!!!!
      Οι γονείς μείναμε ενωμένοι και το αποτέλεσμα...ΘΕΤΙΚΟ.
      Το σχολείο μας παραμένει εξατάξιο, όπως άλλωστε του αρμόζει!!!
      Στο πλάι μας βρέθηκαν από την αρχή όλοι οι φορείς της Κισάμου και τους ευχαριστούμε για την στήριξη.
Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γεώργιο Χαχλάκη, που στάθηκε δίπλα μας και διαδραμάτισε έναν πολύ καθοριστικό ρόλο, οδηγώντας τελικά στην επίλυση του θέματος και στην διατήρηση της λειτουργικότητας του σχολείου ως εξαθέσιο!!
     Σε αυτόν τον απολογισμό δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ιωάννη Κελαιδη, για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που έδειξε για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου, δεδομένου της επικινδυνότητας τους για τα παιδιά. 
    Με οργάνωση, συνέπεια και συνεργασία έχουμε πια καινούργιες και ασφαλής μπασκέτες!!! 
   Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!!!
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά
       

Δεν υπάρχουν σχόλια: