Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΙ ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Λίγο πριν τον αγώνα της ΠΑΕ Χανιά με την Προοδευτική για το πρωτάθλημα της SL2, η ΠΑΕ Χανιά σε συνεργασία με τις ομάδες του Δικτύου Ακαδημιών διοργάνωσε ένα μικρό τουρνουά αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς.
Στο τουρνουά, που ξεκίνησε στις 12:30 το μεσημέρι, έλαβαν μέρος οι σύλλογοι του Δικτύου της ΠΑΕ, με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες του 2015-16, ανάμεσα τους και οι μπόμπιρες του Νέου Κισσαμικού.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να γευτούν την χαρά να αγωνιστούν στην έδρα της ομάδας μας, αλλά παράλληλα και να συνεισφέρουν για το γενικό καλό. Όλα κρατούσαν μαζί τους παιχνίδια, τα οποία το επόμενο διάστημα θα δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης προκειμένου να χαρίσουν λίγα χαμόγελα σε παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και κυρίως να δείξουν την συμπαράστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: