Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ... ΤΟ ΤΡΕΝΟ

 Άλλη μια ημερολογιακή χρονιά φθάνει στο τέλος της  !!! 
Μια χρονιά επιτυχημένη για το Νέο Κισσαμικό στην οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Β' ΕΠΣ Χανίων !!!
Όμως με αυτή τη χρονιά ένας κύκλος τελειώνει !!! 
Η θητεία αυτού του ΔΣ του Νέου Κισσαμικού λήγει και πρέπει να οριστεί άμεσα ημερομηνία εκλογών μέσα στο Γενάρη και καλύτερα πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του 'Α τοπικού της ΕΠΣ Χανίων .
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που  με τις προσπάθειες τις δικές μου και των λιγοστών που τρέξαμε, προσπαθήσαμε, κοπιάσαμε και δώσαμε όλο μας το είναι, επαναφέραμε το δελφίνι στο 'Α τοπικό.
Καμία τοπική ποδοσφαιρική κατηγορία δεν είναι ντροπή και απαιτεί σεβασμό και μόχθο για να την κερδίσεις !!! ... ειναι τα λόγια του προέδρου του Νέου Κισσαμικού κ. Αντώνη Σταθόπουλου και φυσικά του Δ.Σ της ομάδας.

Θα συμπληρώσω λίγα λόγια μόνο και θα πω οτι η πορεία του Ν. Κισσαμικού είναι απο τις ποιο πετυχημένες για ομάδα στα Χανιά και αυτό δεν το λένε μόνο οι πιστοί φίλοι του, αλλά και τα στοιχεία. Μάλιστα αν δεν μεσολαβούσε και η πανδημία για να στερήσει μια χρονιά (απ' όλες τις ομάδες) η επάνοδος του στην μεγαλύτερη κατηγορία του νομού θα ήταν κατά ένα έτος γρηγορότερη.
Πρωταθλητής στην Γ' κατηγορία ακόμα και αν δεν το ήθελε η ΕΠΣ Χανίων, πρωταθλητής στην Β' κατηγορία και στις πρώτες θέσεις στην Α' κατηγορία στα μισά του πρωταθλήματος δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται σε αυτήν την ομάδα, αλλά και την επιθυμία μετά την φυγή του Π.Γ.Σ Κισαμικου για τα σαλόνια της πρωτεύουσας να ξανακτίσει την ομάδα. Το ξεκίνημα του μοιάζει με του 1967, ειναι σχεδόν μια αντιγραφή των σημερινών καταστάσεων αφού και τότε μέσα σε 3 χρόνια βρέθηκα στην ανώτερη κατηγορία.
Και να η πορεία του...
11 νίκες 4 ισοπαλίες μια ήττα και ένα παιχνίδι λιγότερο εντούτοις η ΕΠΣ Χανίων αποφάσισε οτι πρωταθλητής ειναι ο Άρης...
Μετά πανδημία εποχή και κανείς δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Νέο Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Χανίων όπου με 22 νίκες δυο ισοπαλίες και 2 ήττες τερμάτισε πρωτος και πρωταθλητής.
Και ερχόμαστε την φετινή χρονιά που η ομάδα συνεχίζει να εκπλήσσει άπαντες και στα μισά του πρωταθλήματος ειναι στην κορυφή, κάνοντας μια αξιοθαύμαστη πορεία.
Σε 10 παιχνίδια μετρά 8 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα... 
... βάζοντας την στο πάνθεον σαν μια απο τις ποιο γρήγορες ομάδες που επέστρεφαν στην Α΄ κατηγορία Χανιών απο το μηδέν.
Αυτή ειναι η ομάδα λοιπόν της καρδιάς μας, και σίγουρα οι επόμενες εκλογές όταν και άμα γίνουν θα δώσουν μια ισχυρή διοίκηση για να συνεχίσει το έργο της με τις ακαδημίες αλλά και τις άλλες μικρές ομάδες της σαν ο καλύτερος εκπρόσωπος της πόλης. 
Καλή επιτυχία στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: