Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΙΧΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη τουριστικού καταλύματος που είχε γίνει τον Μάιο στον οικισμό Καβούσι στη Φαλάσαρνα. Παθόντες ήτανε Βέλγοι που έμεναν εκεί και κάποιος ή κάποιοι τους έκλεψαν από το δωμάτιο 100 ευρώ διαβατήρια και κινητά. 
Όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα ο δράστης, ένας, ήταν αραβικής καταγωγής με πλούσιο ποινικό μητρώο και παρελθόν, και ερχόταν στην Κίσαμο για να κλέβει. Στο δράστη οδηγήθηκαν από την ανάλυση του τρόπου τέλεσης της διάρρηξης, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε οριστικά όταν τακτοποιήθηκαν και τα δακτυλικά του αποτυπώματα από την διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών όπου τα έστειλαν.
Ο συγκεκριμένος όπως αποδείχτηκε εξειδικεύονταν στις διαρρήξεις τουριστικών/ ενοικιαστικών καταλυμάτων.
Το ευχάριστο είναι ότι πλέον στην Κίσαμο δεν υπάρχουν όπως παλιότερα διαρρήξεις και οι  ελάχιστες που έχουν έγιναν όλες εξιχνιάστηκαν, μάλιστα με προφυλάκιση των δραστών. Πιθανότατα έχουν πάρει το μήνυμα τα κλεφτρόνια.
Συγχαρητήρια στο Α.Τ Κισάμου και στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων για την εξιχνίαση  της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: