Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η παρέα εκλεκτή και η κουβέντα ενδιαφέρουσα. κρίμα βέβαια που δεν θα βγει μια ανακοίνωση για το τι είπαν αλλά υπολογίζω οτι πάνε να φτιάξουν κάτι καλό... θα δούμε.Λέτε να έχει σχέση με τον αθλητισμό...και την περιοχή μας; 
Για την ιστορία παραβρέθηκαν στο τραπέζι ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλώνάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανιών και πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός (το Χανιά συνοδεύεται) Αντώνης Ροκάκης, οι γνωστοί επιχειρηματίες Κακαουνάκης Γιάννης, Χηνόπουλος Περικλής, Σχοινοπλοκάκης Βασίλης, ο Σταθόπουλος Αντώνης δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΠΓΣ Κισσαμικός, ο Βαγγέλης Χουδαλάκης λογιστής και μέλος του ΝΕΣΚ και ο Βαγγέλης Γαλανάκης επιχειρηματίας απο την Ελβετία με τεράστια αγάπη για την γενέτειρα του, και φυσικά ο αγαπητός φίλος Γιάννης Λαμαζάκης ιδιοκτήτης της ταβέρνας. 
Κάτι καλό ετοιμάζουν λοιπόν και ελπίζω να προχωρήσει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: