Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Αφού κλάδεψαν και καθάρισαν τον χώρο απο το Τελωνείο ως και το γήπεδο τοποθετήθηκαν 4-5 παγκάκια με τραπέζι. Μπράβο, ας ελπίσουμε οτι θα μείνουν και ο χώρος θα πάρει την αξία που πρέπει.
Ευχής έργο βέβαια είναι να συνεχιστεί η ανάπλασης όπως και αυτή του Τελωνείου και πέρα απο την Παιδική Χαρά Λυγιδάκη, ώστε να πάρει μεγαλύτερη αξία η παραλία που σήμερα δεν είναι και στα καλύτερα της.
Ας ρωτήσουν τον πρώην Δήμαρχο Καστελίου Κισάμου τον Αντώνη Σχετάκη πως τα κατάφερε τότε και έκανε πάνω απο 5-6 έργα μέσα στην πόλη δίνοντας ένα άλλο αέρα στο "Καστελάκι". Είμαι σίγουρος οτι θα τους πει ακριβώς τι χρειάζεται ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: