Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Για τρίτη εβδομάδα συνεχίζεται καθημερινά, κατά τις απογευματινές ώρες, από το Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο προληπτικός υγειονομικός έλεγχος των εισερχομένων (επισκεπτών και προσωπικού) στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου. 
Ίδρυμα το οποίο από την έναρξη εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα βρίσκεται σε "καραντίνα", παίρνοντας όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα, για τους ενοίκους του καθώς και το προσωπικό του.... 
Οι Σαμαρείτες μας, βρίσκονται καθημερινά στο ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι, στην είσοδο  του Ιδρύματος, και πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η υγεία των 100 και πλέον συνανθρώπων μας που απολαμβάνουν τις προνομιακές και κοινωνικές υπηρεσίες του Ιδρύματος και οι οποίοι όλοι τους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, καθώς και οι 60 περίπου εργαζόμενοι οι οποίοι λαμβάνουν ειδικά προληπτικά μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της 7ης ΥΠΕ για την προσωπική τους προστασία ως και της προστασία των ενοίκων του Ιδρύματος. 
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός!!!!
Όσο υπάρχουν άνθρωποι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: