Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 Κρίμα που θα είναι μια κακή χρονιά για τον τουρισμό φέτος, αλλά απο την άλλη θα δούμε θάλασσες και παραλίες πεντακάθαρες. Βέβαια ενώ το κράτος κρατάει μια στάση σαν να μην ξέρει τι να κάνει*, ο δήμος Κισάμου και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος κ, Μαυροδημητράκης υπεύθυνος καθαριότητας στην περιοχή μας δοκιμάζει τα πάντα ώστε όταν και άμα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς μας να δούμε τις παραλίες μας πεντακάθαρες.
Το μηχάνημα της φώτο κάνει τις παραλίες λαμπίκο.....αρκεί να υπάρχουν παραλίες γιατί στο Μαύρο Μώλος τα πράγματα είναι κακά.

*Θεωρώ οτι στην Κρήτη η ζωή μπορεί να επανέλθει στην καθημερινότητα γρηγορότερα απο τα άλλα μέρη, μιας και όπως έχουμε δει δεν έχουμε ούτε ένα εγχώριο κρούσμα παρά μόνο εισαγόμενα, και ο μόνος τρόπος που μπορεί να μολυνθεί σήμερα το νησί είναι από εισερχόμενους με πλοίο ή με αεροπλάνο, επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: