Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 150 ΤΑΜΠΛΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αφού η πολιτεία δεν μπορεί ..μπορούν όλοι μαζί οι φορείς της παιδείας στην Κίσαμο με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Μυλωνάκη, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χαχλάκη τους προέδρους των σχολικών επιτροπών και φυσικά την υπεύθυνο του καταστήματος Γερμανός στην Κίσαμο κα Δήμητρα Γλαρίτη, που έκανε μια πολύ καλή προσφορά για τα 150 τάμπλετ, που δόθηκαν σήμερα στους διευθυντές των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 
Σίγουρα μια σωστή όσο και επιβεβλημένη ενέργεια απο τον Δήμο Κισάμου που δεν περίμενε τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και προμήθευσε όσο μπορούσε γρηγορότερα τους μαθητές των σχολείων που είχαν ανάγκη το μέσον για να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία.
Μπράβο σε όλους αυτές είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνονται απο τον Δήμο, για να πρωτοπορούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: