Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ

Εσείς που ανησυχείτε (αν έγινε;) ή έχετε την περιέργεια ποια βιτρίνα κέρδισε στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό που έκαναν απο κοινού Δήμος Κισάμου και ΝΕΣΚ, υπομονή ως αύριο.
Αύριο θα ανακοινωθούν οι 3 νικητές που θα πάρουν και τα χρηματικά έπαθλα 300, 200 και 100 Ε αντιστοίχως, τα δε βραβεία με τις επιταγές θα δοθούν στους νικητές στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου, που θα γίνει στα γραφεία του σε λίγες ημέρες.
Νικητές τελικά υπάρχουν ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: