Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου ανακοινώνει την συνεργασία του με την Κα ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΑΝΝΑ, η οποία είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΑΝΝΑ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κίσαμο. 
Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου της εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της. 
Στις φωτογραφίες η ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΑΝΝΑ, ανάμεσα στους προπονητές του τμήματος στίβου του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου, ΜΑΡΚΕΤΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ και ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΛΑΜΠΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: