Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κ.κ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Ο μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος συναντήθηκε με τον κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και τη σύζυγό του κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες διά την έμπρακτη αρωγή και στήριξη του Ομίλου και της οικογένειας Βαρδινογιάννη εις το κοινωνικό και προνοιακό έργο της Μητρόπολης, ενημερώνοντας διά τη διακονία που επιτελείται τόσο μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος, όσο και μέσω της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης ως επίσης και του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου.
Οι κατά σάρκα συγγενείς του κ. Αμφιλοχίου ακούγοντας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα συζητηθέντα δήλωσαν τη στήριξη και συμπαράστασή τους στο έργο της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανακούφιση και φροντίδα εμπερίστατων και αναγκεμένων συνανθρώπων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: