Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα μαζευτήκαμε στο χωριό μας τον Δραπανιά, σε μία λιτή χωρίς ανακοινώσεις και προσκλήσεις συνάντηση για να φωταγωγήσουμε πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το χωριό μας, να πιούμε μια τσικουδιά, να φάμε γλυκά και να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά μεταξύ μας.
   Ήταν μεγάλη η χαρά μας που ήρθατε όλοι όσοι μπορούσατε και μοιραστήκαμε μια ζεστή και οικογενειακή στιγμή.
   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αντιδημάρχους κ. Θεοδωρογλάκη Μιχάλη και  κ. Μαυροδημητράκη Σπύρο του Δήμου Κισάμου που ήταν εκεί μαζί μας και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν ένα ξεχωριστά και όλους μαζί γα την βοήθεια και συνεργασία, για την επίτευξη της επιθυμίας μας.
·         Τον Δήμο Κισάμου για την παραχώρηση Χριστουγεννιάτικου εξοπλισμού και την παρουσία τους στην μικρή γιορτή μας.
·         Τα παιδιά και τους καθηγητές του  ΕΠΑΛ Κισάμου για την υπέροχη ιδέα τους και την κατασκευή του όμορφου καραβιού που φωταγωγήθηκε.
·         Τον κ. Καταλακτάκη Ιωάννη και την οικογένεια του που μας επέτρεψαν να στολίσουμε και να φωταγωγήσουμε την ελιά τους.
·         Τον φούρνο του κ. Μαρινάκη που δεν έχει αρνηθεί ποτέ να προσφέρει την βοήθεια του σε ότι γίνεται στο χωριό μας.
·         Τα Παιδιά που βοηθούν πάντα ενεργά και είναι η κινητήριος δύναμη που ενεργοποιεί όλους μας για να τα βλέπουμε πάντα χαρούμενα
·         Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δραπανιά κ. Αντώνη Κοκοτσάκη που αγαπάει το χωριό του και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.
·         Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δραπανιά, που είχαν την ιδέα αλλά και την διάθεση συνεργασίας  ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  Όλοι γνωρίζουμε ότι για να γίνει η πιο απλή ιδέα πραγματικότητα, χρειάζεται συνεργασία, ομαδικότητα, οργάνωση, διάθεση προσφοράς και αγάπη για αυτό που κάνουμε και γα τους ανθρώπους.
   Ευχαριστούμε για την επιείκεια σας, σε όποιες παραλείψεις, παραβλέψεις ή οτιδήποτε άλλο εσείς θεωρείτε και προσκαλούμε τους χωριανούς και τους φίλους του Συλλόγου να βρίσκονται κοντά μας και να ενισχύουν με την παρουσία τους, τις ιδέες τους και την εθελοντική προσφορά τους.
Καλά Χριστούγεννα & Χρόνια Πολλά
  Πολιτιστικός Σύλλογος Δραπανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: