Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΟΦΕΚ ΠΡΟΣ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ PANEVEZYS ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ

Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ) συγχαίρει εγκάρδια τον συντοπίτη μας, Βαρουχάκη Κώστα για την συμμετοχή και τον τερματισμό του στον πολύ δύσκολο αγώνα, διάρκειας 34 ωρών που διεξήχθει στο Panevezys της Λιθουανίας,  με εκκίνηση στις 30 Αυγούστου 2019. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βαρουχάκης έτρεξε για το Ειδικό σχολείο Κoυτουφιανών με σύνθημα "Ο δικός μου αγώνας είναι "Μόνο" 34 ώρες" . Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σ έναν άνθρωπο που αποτελεί υγιές πρότυπο για την τοπική κοινωνία της Κισάμου και όχι μόνο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σημαντικές αθλητικές δραστηριότητές του!
Κίσαμος 3-9-2019
Για λογαριασμό του ΔΣ της ΕΠΟΦΕΚ
Ο πρόεδρος της ΕΠΟΦΕΚ                  Ο γραμματέας
Κουνελάκης Στέλιος                             Κουλετάκης Ανδρέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: