Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΙΔΙΑ....

Με απόφαση δημάρχου
Αναθέτουμε απευθείας στην εταιρεία «Χανιώτικα Νέα Εκδοτική Εκτυπωτική Α.Ε.» (για μια δημοσίευση) που εκδίδει την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» και εδρεύει στα Χανιά, στην οδό Καραϊσκάκη 49, µε ΑΦΜ: 094381209, Δ.Ο.Υ. Χανίων, τη δημοσίευση της 844/2019 Απόφασης του Δηµάρχου Κισάμου που αφορά τον Ορισμό Αντιδημάρχων και αρμοδιότητες αυτών, στις 3 Σεπτεμβρίου 2019.
- Τι έγινε... τα Χανιώτικα Νέα τα διαβάζουν περισσότεροι; Είναι πιο έγκυρα; Είναι επίσημα; Δεν έχουμε δική μας εφημερίδα; 
Κάτι απ' όλα μάλλον....πάντως επειδή μια δημοσίευση θα γίνει μόνο, οπότε θα την πάρουν και άλλοι, και θα την διαβάσουν και περισσότεροι, καλό είναι να την ελέγξετε αν είναι σωστή... 
Στον Δήμο Κισάμου δεν ανήκει ο Φρε(ς) ούτε έχει εντεταλμένους συμβούλους τον Γιάννη Αθητάκη, τον Σταυρουλάκη, τον Κουκουράκη και τους άλλους που αναφέρει... Λάθος αλλά σε μια δημοσίευση αυτά μένουν.
Τόσα και τόσα άλλαξαν στον δήμο μας, ένας πτυχιούχος επικοινωνιολόγος -δημοσιογράφος- κάποιον που να έχει σπουδάσει πολιτική επικοινωνία ρε παιδιά... θα ήταν ότι πρέπει...για να πάρουμε και τα πάνω μας και να μην στηριζόμαστε ούτε σε blog (καληώρα), ούτε σε λάθη "πληρωμένα" στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: