Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, των προέδρων και των μελών των τοπικών και δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Κισάμου. Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλά, ο νόμος λέει ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να συγκληθεί την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη- φέτος πέφτει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου- σε μία συνεδρίαση κατά την οποία οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αντιπρόεδρο καθώς και τον Γραμματέα του Σώματος.
Σε ότι αφορά στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις ευθύνης της δημοτικής αρχής Μυλωνάκη, ο δήμαρχος είναι σφίγγα και μόνο τα ονόματα των Κουμάκη Νεκτάριου, Θεόφιλου Χριστουλάκη, Σπύρου Μαυροδημητράκη, Σκορδιλάκη Γιώργου έχουν διαρρεύσει ότι θα πάρουν κάποια νευραλγικά πόστα.
Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός του κ. Μυλωνάκη θα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του σύντομα και θα γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν ως αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Κισάμου.
Ενδιαφέρον να δούμε τον πρόεδρο της Μονομετοχικής, τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου (ακούγεται γυναίκα) και φυσικά τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής που θα αναλάβει και τα των Λυκείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: