Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

 Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) ολόθερμα συγχαίρει τους μαθητές της ΣΤ τάξης του 3ου Δημοτικού  Σχολείου Κισάμου για  το τραγούδι σχετικά με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
 Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε εκτός από τα παιδιά και τους υπόλοιπους συντελεστές αυτής της αξιέπαινης δράσης και συγκεκριμένα:
Τους δασκάλους των μαθητών, Κουμή Ελευθέριο και Χαχλάκη Γεώργιο
Τον μαέστρο Δημόπουλο Γεώργιο για την ενορχήστρωση του τραγουδιού
Τον Αναγνωστάκη Γεώργιο για την δημιουργία του video clip
Τους ηθοποιούς Γεωργιλάκη Γιώργο και Σγουρομάλλη Μπάμπη
Τον διευθυντή του σχολείου Σπανουδάκη Αντώνη 
Τον Σύλλογο Διδασκόντων
Τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μηλιαράκη Μανώλη
  Όπως αναφέρουν οι συντελεστές: «Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουμε στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων. Στο τραγούδι μας θίγονται τα κύρια αίτια των τροχαίων ατυχημάτων, όπως η υπερβολική ταχύτητα, οι επικίνδυνες προσπεράσεις, η κατανάλωση αλκοόλ και η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας».
 Σημειώνεται πως οι στίχοι είναι των δασκάλων, Γεωργιού Χαχλάκη και Ελευθέριου Κουμή και των μαθητών τους, ενώ η μουσική του Γ. Χαχλάκη. 
 Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισάμου εύχεται σε όλους σας πάντα να έχετε την δύναμη και την καλή δημιουργική διάθεση, ώστε να αναλαμβάνετε παρόμοιες δράσεις, οι οποίες καταρχήν διαπαιδαγωγούν και ευαισθητοποιούν τους μαθητές και κατ’ επέκταση βέβαια ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο.
 Καλή δημιουργική συνέχεια σε όλους σας…
Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: