Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

 Με κατάμεστη την αίθουσα ομιλιών του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής η προγραμματισθείσα τιμητική εκδήλωση από τον Εθελοντικό Σύνδεσμο “Φίλοι του Αννουσακείου Ιδρύματος Κισάμου” για τους εργαζόμενους και τους εθελοντές συνεργάτες του με θέμα: «H Αγάπη ως Μέσο Υπέρβασης του Πόνου».
Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παντελής Κατάκης, υπογράμμισε τα εξής: «Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να τιμήσουμε όλο το προσωπικό του Αννουσάκειου Ιδρύματος το οποίο εξυπηρετεί με ψυχή τόσα άτομα και απόψε  πραγματοποιούμε αυτή την τιμητική εκδήλωση , ενώ παράλληλα θα τιμηθούν με πλακέτες και με λόγια ψυχής και άνθρωποι που προσφέρουν έξω από το Ίδρυμα εργαζόμενοι αλλού, όπως για παράδειγμα στο Νοσοκομείο Χανίων, την διεύθυνση Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας καθώς και στα Κέντρα Υγείας Καντάνου και Σελίνου. 
Ο Σύνδεσμος μας έχει φτιάξει και μια ιστοσελίδα για να μπορούν όσοι θέλουν να πληροφορούνται για τις δράσεις μας και τι γίνεται εντός του Ιδρύματος. Το Αννουσάκειο Ίδρυμα συμπεριλαμβάνεται σ’ ένα από τα πρότυπα Ιδρύματα της χώρας μας και είναι τιμή για την Ιερά Μητρόπολη, για όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που το στηρίζουν».    
Ολόκληρη η ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου "Φίλοι του Αννουσάκειου", θα την δημοσιεύσουμε αύριο.
Φώτο κείμενο Γιάννης Κάκανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: