Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ 11Η ΘΕΣΗ

Μια παραλία της Καραϊβικής στα νησιά Turcs και Caicos έχει ξεχωρίσει ως η καλύτερη παραλία του πλανήτη σύμφωνα με το TripAdvisor.
Αν και το έργο του TripAdvisor είναι δύσκολο, μιας και οι πανέμορφες παραλίες του πλανήτη είναι αμέτρητες, ανακοινώνει κάθε χρόνο τα αποτελέσματα των βραβείων «Travellers ‘Choice», τα οποία βασίζονται στην ποιότητα και την ποσότητα των ταξιδιωτικών αναφορών και αξιολογήσεων του κοινού που συγκεντρώθηκαν για την περίοδο 12 προηγούμενων μηνών.
Το Ελαφονήσι έπεσε κάτω απο την 10η θέση, βρέθηκε στην 11η για πρώτη φορά και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει, μιας και στα σχόλια αν τα διαβάσετε θα δείτε οτι απ όσους πάνε στο Λαφονήσι μας το 58% δεν θέλει να ξαναπάει με την κατάσταση που αντικρίζει. Μάλιστα η παραλία που κέρδισε την 11η θέση είναι αυτή που δεν έχει ομπρέλες και είναι στα νοτιοδυτικά και πάνω στο νησάκι.(φωτο)
Με τις υγείες μας λοιπόν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: