Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ;

Η ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ Κισσαμικός (ΑΟ Χανιά) σχετικά με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΑΕ Πλατανιάς (δεν μπορώ να το βρω)
" Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε την ΠΑΕ Πλατανιάς ότι η ομάδα μας, την οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/11), λέγεται από την περασμένη σεζόν ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός και στις ανακοινώσεις της για το μεταξύ μας παιχνίδι να είναι πιο προσεκτική στη χρήση του ονόματος της ομάδας μας."
Δηλαδή για να καταλάβω και εγω ο άσχετος απο ποδοσφαιρικά πως μας είπε σκέτο ΑΟ Χανιά ή σκέτο Κισσαμικός και παρεξηγήσαμε; Παίζει σημασία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: