Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

O Δήμος Κισάμου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Κισάμου (ΓΠΣ Κισάμου – Β1 Στάδιο), στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου.
Παρακαλούνται οι δημότες όπως παραβρεθούν προς ενημέρωσή τους.        
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι την μεγαλύτερη "αντίσταση" για τι πάει να τους "κουβαλήσει" ο πολεοδομικός σχεδιασμός του Δήμου, την έχουν στη Γραμβούσα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν και ξαναγράφουν για αυτό, που σκέφτονται πολύ σοβαρά να κατεβάσουν δικό τους συνδυασμό στις επόμενες δημοτικές εκλογές, μπας και λύσουν μόνοι τους τα προβλήματα. Πάντως ικανούς έχουν, να δούμε βέβαια αν καταφέρουν να τα βρουν και μεταξύ τους πρώτα....  

Δεν υπάρχουν σχόλια: