Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ

 Άρχισε πριν λίγο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου η τελετή υπογραφής των συμβάσεων του σημαντικού έργου για τη Ηλεκτρική Διασύνδεση Κρήτης - Πελοποννήσου. Στην τελετή βρίσκεται και ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης.
Για τη μεγάλη διασύνδεση της Κρήτης, ο κ. Σταθάκης είπε "ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να διατηρηθεί το έργο ως PCI και συνεπώς να κατασκευαστεί αξιοποιώντας τις κοινοτικές ενισχύσεις και σημείωσε οτι, είναι το μεγαλύτερο, με διαφορά, υποθαλάσσιο project στην Ευρώπη και από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. 
Στην τελετή έδωσαν το παρόν περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και οι δήμαρχοι Κισάμου και Πλατανιά κ. Σταθάκης και κ. Μαλανδράκης αντίστοιχα, που απεύθυναν και χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: