Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Σειρά επαφών και συναντήσεων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, στην Αθήνα για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων και την δρομολόγηση έργων του Δήμου. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό και συντονιστή έργων κ. Παύλο Πολάκη και στη συνέχεια με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη, για την υλοποίηση δύο μεγάλων και αναγκαίων έργων  που αφορούν την Άρδευση του Δήμου Κισάμου. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:
Α) Για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης της λιμνοδεξαμενής Χρυσοσκαλίτισσας.
Β) Για την ένταξη της νέας λιμνοδεξαμενής- Ταμιευτήρα Σφηναρίου Τ.Κ. Πλατάνου.
 Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Υπουργείο Παιδείας και την Σύμβουλο του Υπουργού, κα Σταυρούλα Γιδά, καταθέτοντας το αίτημα του Δήμου, Συλλόγου Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Έλους  και  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για τον αποχαρακτηρισμό του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Έλους, από δυσπρόσιτα, καθώς και για την αποκατάσταση της αδικίας αυτής.             

Δεν υπάρχουν σχόλια: