Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΚΙΣΑΜΙΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Αλλαγή… πλάνου, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, για τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά σε ό,τι αφορά στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου καθώς ο Δημήτρης Καμπουράκης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής.
Και τούτο διότι, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ο έμπειρος δημοσιογράφος συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ, από τη συχνότητα του οποίου θα «επικοινωνεί» και πάλι τηλεοπτικά με το κοινό, με την εκπομπή του να αναμένεται στον «αέρα» στις αρχές του 2019, σύμφωνα με δημοσιεύματα εξ Αθηνών. Η συγκεκριμένη επαγγελματική συμφωνία οδήγησε, τελικά, τον κ. Καμπουράκη στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η υποψηφιότητα του κ. Καμπουράκη με τη ΝΔ στα Χανιά είχε «κλείσει» εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, είχαν γίνει και σχετικές «σφυγμομετρήσεις», με το όνομα του Κισσαμίτη δημοσιογράφου να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Ωστόσο, η επαγγελματική πρόταση και η συνεργασία του κ. Καμπουράκη με τον ΣΚΑΪ άλλαξε τα δεδομένα.
Πλέον, η Νέα Δημοκρατία αναζητά υποψήφιο στη θέση του κ. Καμπουράκη. Με καταγωγή από την Κίσαμο πιθανότατα, καθώς εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη μεγάλη πρώην επαρχία δεν μπορεί να μείνει χωρίς «εκπρόσωπο» στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Hania news
Αναζητείται λοιπόν Κισαμίτης για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στον νομό... μιας και δεν υπάρχει ως τώρα. Πάντως όπως συμπεραίνω απο τα γραφόμενα του φίλου Γιώργου δεν μας κάνουν αυτοί που έχουμε και προσπαθούμε να βρούμε πάλι ένα "μεσσία" που να έχει καταγωγή απο την Κίσαμο... μόνο που δεν μας διευκρινίζει αν είναι απο μπαμπά ή απο μαμά Κισαμίτισα... 
Εγώ πάντως ανάμεσα σε όλους αυτούς που θέτουν υποψηφιότητα για την καρέκλα, προτιμώ τον Γιώργο τον Κονταξάκη που ξέρει και μπορεί και θέλει να προσφέρει για την περιοχή.
Αυτά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: