Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Έκανα παράπονα κάποτε γιατί δεν αλλάζουν την λάμπα στο δρόμο μου και μου απάντησαν οτι δεν έχουν καλαθοφόρο. Περιμένουν λένε πότε θα κάνει εργασίες η ΔΕΗ στην πόλη, που θα φέρουν το ανάλογο όχημα για να το δανειστούν. Βέβαια το ίδιο πρόβλημα συναντάμε παντού σε ολάκερη την Ελλάδα.. στην Σπάρτη βέβαια βρήκαν την λύση και δεν περιμένουν (ούτε δικαιολογίες έχουν) με τον παραπάνω τρόπο....
Τώρα στα δικά μας..... Η Σκαλίδη ένας απο τους λίγους τουριστικούς δρόμους που με αποφάσεις κλείνει κάθε βράδυ για να περπατάνε οι τουρίστες και οι μαμάδες με τα μικρά παιδιά, έμεινε για άλλη μια φορά δίχως δημοτικό φωτισμό. Δυστυχώς είναι η 50η φορά που ο δρόμος είναι θεοσκότεινος.... μάλιστα παρά τις ενοχλήσεις το πρόβλημα δεν λύνεται. Αλήθεια ηλεκτρολόγους δεν έχει ο Δήμος μας; Αν έχει γιατί δεν τα φτιάχνουν; Δείτε την φωτο!!! Τουρισμός-ανάπτυξη.... για τα πανηγύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: