Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ...

Διαβάζω στα Hania.news του φίλου Γεωργακάκη.
"Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Κρήτης (αρμόδιος για θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης), νυν περιφερειακός σύμβουλος (από το 2011 μέχρι και σήμερα), γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Τμήματος Δυτικής Κρήτης, Παναγιώτης Σημανδηράκης προετοιμάζεται για ν’ ανακοινώσει -και δημόσια- την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, έχοντας λάβει την απόφασή του εδώ και αρκετούς μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες (σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες, μη διασταυρωμένες πληροφορίες, ίσως δοθεί και σήμερα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στη δημοσιότητα), ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- και η διαδικασία συγκρότησης «μιας νέας ομάδας υποψηφίων»."
Πάντως στα Χανιά η περίπτωση είναι μύλος....το ΚΙΝ.ΑΛ θα στηρίξει Βάμβουκα την ίδια ώρα που 3 στελέχη, δυνατά του παλιού ΠΑΣΟΚ, κατεβαίνουν (ή έχουν δηλώσει οτι θα κατέβουν) στις επόμενες αυτοδιοκητικές εκλογές, Παναγιώτης-Νάνσυ και Ευτύχης. Πολύ συνωστισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: