Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

5 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ

Γράψαμε τις προάλλες για την ανάγκη που έχει ένας 20χρονος να χειρουργηθεί και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την επέμβαση του. Τώρα ο νεαρός που ευχόμαστε να πάνε όλα καλά χρειάζεται αίμα.
"Ο νεαρός συντοπίτης μας Νεκτάριος έχει ανάγκη από 5 φιάλες αίμα.
Όποιος μπορεί παρακαλείται να δώσει αίμα στο όνομα Διγαλάκης Νεκτάριος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» μέχρι  Πέμπτη 4 Οκτωβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί ένα δύσκολο και απαραίτητο χειρουργείο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: