Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΤΥΧΗΣΕ....

Τσακωτό έπιασαν τον διαρρήκτη χθες το βράδυ άνδρες του Α.Τ Κισάμου την ώρα που έβγαινε, τις μεταμεσονύκτιες ώρες, από supermarket της πόλης κρατώντας στην αγκαλιά του κάμποσα μπουκάλια ..ουίσκι.
Ο διαρρήκτης είχε μάλλον αδυναμία στο ακριβό ποτό, αν και δεν διευκρινίστηκε ποιες μάρκες προτιμούσε.
Παρά τις πολλές ελλείψεις του το Α.Τ Κισάμου κάνει την δουλειά του με απολυτή επιτυχία θα έλεγα... λίγο μας τα χαλάει στην ηχορύπανση, αλλά δεν μπορεί όλα να είναι τέλεια....

Εδώ το επίσημο δελτίο τύπου για του μακρυχέρηδες Ιταλούς. Με την διευκρίνηση που είχαμε γράψει εξ' αρχής οτι το Α.Τ Κισάμου έκανε τις συλλήψεις. 
Συνελήφθησαν, χθες (16.08.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 46 και 32 ετών κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Επιπλέον σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα (ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδηγήσεως).
Ειδικότερα, χθες (16.08.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο 46χρονος κατά το χρόνο που προέβαινε στη διάρρηξη σταθμευμένων οχημάτων σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Κισάμου και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.
Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του και στον ίδιο, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 46χρονος με ακόμα ένα αλλοδαπό (32χρονο) κατά το χρονικό διάστημα από την 11.09.2018 έως και την 16.09.2018, είχαν διαπράξει από κοινού, συνολικά επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
Συγκεκριμένα αφαίρεσαν από οχήματα σε περιοχές του Δήμου Κισάμου, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τηλεκατευθυνόμενο (drone) και 2 φωτογραφικές μηχανές με φακό) και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: