Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υλοποίησης του έργου "Βελτίωση Υποδομών" (Οδοποιίας – Ύδρευσης – Αποχέτευσης) που αφορούν την ασφαλτόστρωση των οδών σε τρεις διαφορετικές περιοχές εντός της επέκτασης του σχεδίου πόλεως Κισάμου. Συγκεκριμένα οι οδοί περιβάλλουν τα Ο.Τ. 234 - 236 - 242 -244 στο νότιο τμήμα, οι οδοί περιβάλλουν το Ο.Τ. 146 Γ στην περιοχή  "Πύργος'' του δυτικού τμήματος και οδοί περιβάλλουν τα Ο.Τ. 271Γ - 276Γ στην περιοχή του δημοτικού σταδίου στο βόρειο τμήμα της επέκτασης του σχεδίου πόλεως της
Κισάμου. Συνολικά ασφαλτοστρώθηκαν 5.000 τ.μ. δημοτικού οδικού δικτύου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 200.000,00 ευρώ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ανάδοχο εταιρία Δρακάκης Α.Ε. η οποία σε άμεσο χρόνο ολοκλήρωσε το έργο. Μετά από οκτώ χρόνια υλοποιήθηκε ένα έργο στην πόλη της Κισάμου. Να τονίσουμε ότι επιλέχτηκαν αυτοί οι οδοί ως προτεραιότητα επειδή αφορούν τη σύνδεση των σχολείων του Δήμου.
 Η προσπάθεια συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα ετοιμάζονται και νέες Μελέτες για να υλοποιηθούν και άλλα έργα υποδομών στο Σχέδιο Πόλεως που το 60% είναι ακόμα χωματόδρομοι.
Ε του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: