Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ

...στο παγκρήτιο στάδιο στις 16.30, με τηλεοπτική κάλυψη απο την cosmote.
Κισσάμικος, δείτε τι γράφει η Βικιπαίδεια....
Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός είναι αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Ιδρύθηκε το 1926 και εδρεύει στην Κίσαμο του νομού Χανίων της νήσου Κρήτης, στην Ελλάδα. Το Δημοτικό Στάδιο Κισάμου αποτελεί την έδρα του συλλόγου.
Ο σύλλογος διαθέτει επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά Κισσαμικός, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (Football League). Η ομάδα αγωνίζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, χωρητικότητας 3.700 θεατών.
Χαχαχχα αν τα διαβάσουν οι φίλοι μας θα κάνουν μήνυση στην Βικιπαίδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: