Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Δήμαρχο Κισάμου, Θεόδωρο Σταθάκη, που με πρότεινε για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που υπηρέτησα επί 2,5 έτη. Συν τοις άλλοις, θα ήθελα να ευχαριστήσω του Αντιδημάρχους, Προέδρους Κοινοτήτων, όλο το Σώμα, καθώς επίσης και τον Γραμματέα του Δ.Σ. Έχω την αίσθηση ότι είχαμε (όπως πάντα) άριστη συνεργασία, σε πολιτισμένο και ήπιο κλίμα και εντός και εκτός των Δημοτικών Συμβουλίων.
Να ευχηθώ στην νέα Πρόεδρο, στους Αντιδημάρχους, καθώς και στο νέο Πρόεδρο της Μονομετοχικής Α.Ε. «Καλή δύναμη» και όλοι μαζί, ενωμένοι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο του τόπου μας.  
Σαν προτεινόμενη νέα Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) υπόσχομαι να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ , ευχαριστώντας και πάλι τον κόσμο που με προτιμά και με στηρίζει. 
Ευχαριστώ 
Η προτεινόμενη Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. 
Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: