Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Παρουσία πολύ κόσμου έγινε χθες στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο η παρουσίαση του διαφημιστικού σποτ για την Κίσαμο, το οποίο δημιούργησε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης.
Κεντρική ομιλήτρια η πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, κα Βαρουχάκη Σταυρούλα, που ανέπτυξε με γλαφυρό τρόπο τις ομορφιές του τόπου μας και ιδιαίτερα του δήμου μας, πιστοποιοντας για άλλη μια φορά οτι ...έχουμε να δώσουμε πολλά αρκεί να αγαπήσουμε αυτό που έχουμε.
Την εκδήλωση που συνδιοργανώσαν ο Δήμος Κισάμου (Επιτροπή Τουριστικής Προβολής) και η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου παρών έδωσε και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης.
Στην δεξίωση που ακολούθησε παρόν έδωσε και η Μιςς Κρήτη 2016, Κατερίνα Πασαλάρη και όλοι γεύτηκαν τις νοστιμιές της αγαπητής Φιλιώς.
Όσο για το σποτ απολαύστε το ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: