Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΟΙΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων έχει στόχο την συνεργασία όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων για την ανάδειξη του Πολιτισμού της
Κρήτης.
Για πρώτη φορά η Εφορία Χανίων της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων(ΠΕΠΣΥ) σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (ΕΠΟΦΕΚ) και τους Δήμους του Ν. Χανίων έκδωσαν το 2016 το Κοινό Έντυπο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η έκδοση κοινού προγράμματος συμβάλει:
1. Στη καλύτερη προβολή των Πολιτιστικών Συλλόγων, των εκδηλώσεων των και των Δημοτικών Διαμερισμάτων ή Χωριών στα οποία πραγματοποιούνται.
2. Στη ανάδειξη του Τοπικού Πολιτισμού διαμέσω του οποίου θα
δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία κυρίως στο τουριστικό, στο αγροτικό και
στο επιχειρηματικό τομέα.
Η συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού είναι βασική μας προτεραιότητα ώστε από κοινού να συμβάλουμε στη Ανάδειξη του Τοπικού μας Πολιτισμού.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έκδοση του Κοινού Εντύπου
Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ν.Χανίων 2017, καλούμε τον Αντιπεριφερειάχη, το Δήμαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού σε σύσκεψη την Πέμπτη 16-3-2017 και ώρα 12.00 στη αίθουσα συσκέψεων της Αντιπεριφέρειας Χανίων με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση.
Θέματα :
1. Συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Φορείς Πολιτισμού για την ανάδειξη του Τοπικού Πολιτισμού.
2. Αποτελέσματα της πρώτης έκδοσης του Κοινού Εντύπου Πολιτιστικών
Εκδηλώσεων Ν.Χανίων 2016.
3. Προετοιμασία και χρηματοδότηση του εντύπου.
Σας περιμένουμε Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: