Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;Δεύτεροι χαιρετισμοί ... 12 μέρες και ακόμα εκεί. Ώρα τους είναι να πάνε στην αποθήκη ή θα τα αφήσουμε για του χρόνου; 

2 σχόλια:

manolis deroukakis είπε...

Έχει προγραμματιστεί να αφαιρεθούν την Κυριακή. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούν τόσο πολύ. Τελικά θέλουμε καρναβάλι ή όχι; Το ίδιο και όταν έγινε η τοποθέτηση τους στην πόλη μαζί με τις σημαίες. Τότε πάλι ήταν νωρίς. Ας καταλάβουμε ότι το καρναβάλι δεν είναι 1 ημέρα.
Δερουκάκης Μανώλης

Ioannis Papadakis είπε...

Δηλαδή αν μείνουν 2 βδομάδες μετά θα το εμπεδώσουμε καλύτερα...οκ